Servicii oferite

Psihoterapie individuală
Se folosește de diferite tehnici și abordări terapeutice care ajută clienții să-și gestioneze emoțiile, să-și îmbunătățească relațiile interpersonale și să-și atingă obiectivele personale și profesionale.
Psihoterapie de Cuplu

Are ca țintă susținerea cuplurilor în vederea îmbunătățirii relației, depășirii obstacolelor și dezvoltării abilităților de relaționare sănătoasă. Spectrul provocărilor comune întâmpinate de cupluri include problemele de comunicare, problemele sexuale sau problemele legate de infidelitate.

Psihoterapie pentru Familie

Psihoterapia de familie adresează dificultățile cu care se confruntă familia ca sistem, urmând principiul conform căreia Întregul este mai mare decât suma părților sale. Aceste probleme pot fi legate de comunicare, conflict, relații tensionate, stres, apariția sau pierderea unui membru al familiei și altele. Psihoterapia de familie vizează îmbunătățirea comunicării și a relațiilor dintre membrii familiei, precum și dezvoltarea de strategii pentru a face față situațiilor dificile și pentru a crește bunăstarea familială.

Evaluare (sau testarea) psihologică
Este un proces prin care se examinează și evaluează starea mintală, emoțională și comportamentală a unei persoane. Această evaluare poate include teste psihologice, interviuri, observații și alte metode pentru a ajuta specialistul să înțeleagă mai bine nevoile și problemele individului. Scopul evaluării psihologice este de a ajuta persoana să înțeleagă mai bine propria sa stare mintală și să primească recomandări sau tratament pentru îmbunătățirea sănătății mintale. Realizăm evaluare psihologică în vederea susținerii diagnosticarii diferitelor tulburări psihologice, precum depresia, diferite forme de tulburări anxioase și fobii, ADHD, demență, Alzheimer. De asemenea, efectuăm probe de testare a inteligenței, memoriei și a atenției.
Terapie de grup și diverse programe de sănătate mintală

Scopul acestor programe este de a facilita procesul de creștere al individului prin prisma experienței de conectare la grup și prin diverse programe de psihoeducatie. Evenimentele de acest gen vor fi anunțate prin intermediul canalelor de social media.